CWC Fishing Team består av hängivna och nästintill fanatiska predatorfiskare. Vi kan kalla dom ”testfiskare”, men CWC Fishing Team är på många sätt mer än så.  Förutom testfiske av våra produkter hjälper medlemmarna till med utveckling av nya heta prylar, är med på våra demodagar ute i butikerna, representerar CWC på mässor samt delar med sig av sitt kunnande och fiskeglädje på våra gemensamma fisketräffar. Och det är det fiske till stor del handlar om – att vidga sina vyer och hela tiden bli bättre när det gäller fisketeknik och taktik, och sist men inte minst – njuta av fisket och ha roligt!


Stefan Trumstedt
Produkt- och försäljningschef på CWC. Har provat på det mesta men är gäddfiskare in i själen! De senaste 6-7 åren överskuggas allt övrigt fiske av jerkfiske efter storgädda.


Cecilia Grönberg
Vår första kvinnliga fiskare i teamet. En riktig hejjare på att hitta och kroka gösen. Hemmavattnen kring Storsjön och Marma kan hon utan och innan. Ruskigt duktig på vertikal och flötestrolling.


Daniel Ericsson
Framgångsrik trollingfiskare med fina meriter - vann bla Lax Cup Nynäs 2008. Sportfiskeguide - Big Catch Charter. Behärskar även spinnfiske efter gädda, gös och havsöring till 110%.


Daniel Petersson
Jerkexpert med Blekinge skärgård som hemmavatten. Känner till varje sten och tångruska i Pukaviksbukten. Lyckas ofta lura upp de riktigt stora gäddorna.


Klas Hagert
Vår främsta vertikalexpert. Behärskar allt från ekolod till betestackling. Ruskigt bra på allt som rör predatorfiske. Klas är även en mycket duktig flug-fiskare.


Björn Carlsson
Gösexpert från Småland och vårt senaste tillskott i teamet. Har trollat gös sedan barnsben. En riktigt kunnig trollingfiskare efter gös. Behärskar även vertikal och ismete.


Jimmy Lindahl
Storfiskjägare som behärskar det mesta inom spinnfiske och mete. De senaste 4-5 åren har Jimmy specialiserat sig på gäddfiske i Blekinge skärgård. Grymt bra på jerkfiske!


Michael Bergander
Gäddfiskare från början till slut.
I princip född med ett spinnspö i handen. Behärskar skärgårds-fisket till 100 %. Precis lika vass på jerk, vanligt spinn- och jiggfiske
.


Mikael Sandström
Har fiskat karp i över 20 år och har många meriter både utomlands och i Sverige. Han är även ordförande i Svenska karpklubben. Har specimen-metat de flesta arter i Sverige.


     
Copyright © CWC AB. Alla rättigheter förbehållna.